Noutati

MCA participa la targul Ambient Expo 2013

Va invitam sa fiti alaturi de noi si sa vizitati si in acest an standul MCA Grup din cadrul targului international Ambient Expo, care va avea loc in perioada 18-21 aprilie, in binecunoscutul complex Romexpo din Capitala.

Asa cum v-am obisnuit, vom prezenta sub umbrela marcii MCA inovatii si produse de top dezvoltate de inginerii nostri pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor, arhitectilor si proiectantilor.

Vedeta standului MCA – „Vogue Circuite”

In acest an, MCA va etala la Ambient Expo modelul unicat de usa de garaj „Vogue Circuite” (foto) in premiera nationala. Usile de garaj cu stil MCA Vogue sunt personalizate pentru case cu design elegant prin adaugarea de insertii estetice din inox, fixate mecanic, acestea aducand un plus de stil si gratie. Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi si triunghiuri in variate combinatii si pana la creatii complexe cu design avangardist, rezultand astfel produse unicat. Modelul „MCA Vogue Circuite” a fost prezentat si la ultimul salon international Equip Baie, de la Paris.

Power Door produce energie

De asemenea, vom aduce la expozitie si inovatia Power Door, usa de garaj care produce energie pentru intreaga casa. Aceasta capteaza energia solara prin intermediul a doua panouri echipate cu celule fotovoltaice, folosind-o atat pentru actionarea usii, cat si pentru alimentarea altor consumatori casnici. Prototipul Power Door a fost premiat cu medalia de aur la „International Technical Fair” din Plovdiv – Bulgaria si a participat si la concursul de inovatie din cadrul expozitiei internationale Equip Baie, de la Paris.

MCA FullVision - usa ideala pentru spatii comerciale

MCA va mai veni la Ambient Expo si cu modelul FullVision, usa sectionala industriala cu panouri complet vitrate, care este cu siguranta solutia ideala pentru inchiderea spatiilor comerciale, a showroom-urilor stradale, a cladirilor cu fatade din sticla si a service-urilor auto.

Termostoruri la ferestre pentru protectie termica

Stiati ca rulourile exterioare pot reduce consumul de energie termica cu 10% pe timpul iernii? Dar ca vara inlocuiesc cu succes aparatele de aer conditionat? Asta pentru ca rulourile exterioare (termostoruri) instalate pe tamplarii formeaza o „perna de aer” care reducere transferul termic cu pana la 10%. MCA Grup va prezenta la targul de la Romexpo termostoruri din aluminiu cu caseta ruloului aplicata pe tamplaria existenta (MCA Outbox) si termostoruri cu caseta ruloului suprapusa pe tamplarie (MCA Unibox).

La Ambient Expo gasiti cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier din zona Europei Centrale si de Sud-Est. Editia din 2013 va avea loc in aceeasi perioada cu CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, TUP si EXPO FLOWERS. In 2012, expozitiile au reunit 300 firme din 22 tari, atragand peste 15.000 de vizitatori.

AMBIENT 2013 cuprinde urmatoarele sectoare tematice principale:

  • produse si sisteme pentru finisaje
  • amenajari de interior
  • amenajari exterioare
  • piscine
  • mobilier
  • echipamente electrocasnice
  • oferte imobiliare in domeniul rezidential

Galerie foto cu standul MCA de la salonul Equip Baie Paris 2012

Mai multe detalii pe : www.ambient-expo.ro

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997