Noutati

Moda din Vest! MCA Grup a lansat cea mai hazlie usa de garaj!

Producatorul MCA Grup a expus la Ambient Expo 2014 cea mai vesela usa de garaj de fabricata pana acum – o usa sectionala galbena, cu un soricel din inox aplicat manual. Exista cerere pentru usi de garaj personalizate, iar MCA si-a propus sa demonstreze astfel ca poate oferi la comanda orice culoare din paletarul RAL, precum si personalizare cu insertii din inox.

Ce prefera romanii

Romanii au inceput sa adopte moda din Vest, sa isi personalizeze usile de garaj, atat din punctul de vedere al paletei de culori, cat si cu modele aplicate.

La mare cautare in tara au fost si in 2013, ca si in anii anteriori, usile de garaj in culori standard, albe sau maro, acestea fiind mai accesibile ca pret, potrivit unei analize a producatorului MCA Grup, prezentata la Ambient Expo.

Insa interesant este ca procentul usilor vopsite in alte culori din gama RAL decat gama disponibila in stoc s-a dublat in 2013, ajungand la 7% din totalul cererilor interne. La export 11% din cereri sunt pentru astfel de culori speciale, asa ca putem spune ca tendinta pietei locale este de a prelua moda din Vest.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997