Noutati

Diploma de excelenta acordata lui MCA Grup din partea Euro-Fereastra

Calitatea MCA, recunoscuta inca o data de catre profesionistii din domeniu, a fost motivul premierii companiei MILCA SRL, in cadrul Conferinţei Internaţionale despre Sisteme de Tamplarie şi Faţade EURO-Fereastra.
Diplomele de excelenta au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contribuţia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.

Gala de premiere a avut loc la data de 15 mai 2018, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel, Bucureşti, fiind parte integranta a Conferinţei Internaţionale despre Sisteme de Tamplarie şi Faţade EURO-Fereastra. Evenimentul, aflat la ediţia a X-a, a fost organizat de publicaţia Fereastra, la conferinţa participand peste 300 de invitaţi.
Distincţiile au fost decernate in cinci categorii, evaluarea şi clasificarea firmelor premiate fiind efectuata de revista Fereastra, entitate independenta ce prelucreaza informaţii de afaceri pentru industria de tamplarie, pereţi cortina şi alte sectoare conexe. SUSTENABILITATE & CSR este categoria in cadrul careia MCA GRUP a fost premiata.

Fotografii de la eveniment:

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997