Alege corect! Usi de garaj MCA

Cum comanzi o usa de garaj unicat: MCA Vogue

Uşa de garaj cu stil MCA Vogue, personalizata cu modele unicat pentru case cu design elegant, special creata pentru clienţii care doresc sa aduca locuinţelor proprii sau sediilor de firma un plus de stil şi de eleganţa, se fabrica doar in urma unei comenzi speciale.

Trebuie sa ştiţi ca procesarea comenzilor pentru MCA Vogue dureaza puţin mai mult comparativ cu alte comenzi, deoarece in cazul uşii de garaj cu stil, procesul de producţie este mai complicat. Uşa secţionala rezidenţiala Vogue este imbogaţita cu inserţii estetice din inox adaugate prin fixare mecanica, proces laborios şi delicat.

Catalog cu modele Vogue din care clienţii se pot insipra

Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi şi triunghiuri in variate combinaţii şi pana la creaţii complexe cu design avangardist. Patternul poate fi ales dintr-un catalog special creat pentru personalizarea uşii Vogue sau se poate face un design unicat, in funcţie de preferinţele clientului. Forma finala a designului va fi elaborata in colaborare cu un specialist. Fiecare uşa astfel realizata este un produs unicat, personalizat conform indicaţiilor specifice ale arhitecţilor şi proiectanţilor.

Pentru comenzi scrie la: office@mcagrup.ro sau suna la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact a site-ului

©2023 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997