Alege corect! Usi de garaj MCA

Usa pietonala alaturata, o optiune constructiva utila pentru confort si eficienta energetica

Atunci cand va proiectati garajul, puteti avea in vedere o multime de solutii care sa va faca viata mai usoara, sa va ofere confort, eficienta energetica si un aspect modern, armonizat cu fatada casei dv.

Una dintre aceste solutii utile este optarea pentru o usa pietonala alaturata, care va asigura un acces facil, fara a fi nevoie sa ridicati usa sectionala, mult mai mare ca dimensiuni. Astfel, daca folositi garajul si pentru depozitarea unor unelte (poate de gradinarit), instrumente, biciclete, trotinete, carucioare si alte obiecte folosite zi de zi, sesizati cu siguranta importanta unei solutii de acces la indemana.

Armonizare coloristica

O usa pietonala alaturata poate fi realizata in pefecta armonie cu usa sectionala, folosindu-se acelasi tip de panou,cu aceeasi culoare si accesorii care sa se potriveasca (de exemplu manerul usii pietonale va avea aceeasi nuanta ca si manerul usii sectionale sau vitrajele, daca este cazul, pot avea aceeasi forma).

Usa pietonala alaturata poate fi cu deschidere la interior sau la exterior, pe stanga sau pe dreapta. Montajul acesteia se poate face, dupa caz, la interior, fix pe gol sau la exterior sau pe rectangular la exterior sau interior.

Dimensiuni pentru usa pietonala alaturata

O usa pietonala alaturata poate avea o latime intre minimul de 700 mm si maximul de 1200 mm, iar inaltimea poate fi de pana la 2400 mm.

Cum se comanda usa pietonala alaturata?

Cand va configurati pretul usii sectionale de garaj, prin calculatorul online de preturi, puteti completa formularul de contact cu datele dv. si un agent MCA va va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Agentul va poate furniza si oferta, si configuratia usii pietonale alaturate pe care o doriti.

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997